3500 de semnături pentru independenții PACT. Carabelea: „Avem încredere că vom reuși!”

Peste trei mii de nemțeni au semnat, până acum, pentru susținerea candidaților independenți PACT la alegerile parlamentare din decembrie, a anunțat astăzi într-o conferință de presă Sebastian Burduja, liderul acestei formațiuni politice. Candidat la fotoliul de deputat, Burduja apreciază că din județul Neamț poate porni o mișcare ce va conduce la schimbarea României.
Avem strânse 3500 de semnături până acum. În fiecare zi avem cetățeni care ne bat la ușă, nu doar pentru a semna, ci aduc și liste de semnături. Au descărcat formularele de pe internet și au luat semnături de la vecini și de la rude. Aici, la Neamț, se creează o mișcare care schimbă mentalități și atitudini și schimbă pas cu pas România, iar asta ne dă putere să trecem peste toată neîncrederea și toate neajunsurile de care ne lovim în ziua de azi”, spune Burduja.
În altă ordine de idei, atât Burduja cât și colegul său Andrei Carabelea – candidat la fotoliul de senator – sunt încrezători că în timpul rămas până la finalizarea procesului de strângere a semnăturilor vor reuși să adune necesarul pentru a intra în cursa pentru parlamentare. Pe lângă dezavantajele candidaților independenți pe care cei doi le reclamau în declarațiile anterioare, nici vremea din ultimele zile nu a fost prielnică discuțiilor în stradă. Totuși, niciunul dintre cei doi nu își pierde speranța. „Ploaia din ultimele zile ne-a cam dat bătăi de cap. Cu toate acestea, la cum vedem că merg lucrurile până acum și din ceea ce ne-au arătat oamenii care ne sunt alături în fiecare zi, avem toată încrederea că vom reuși”, a punctat și Andrei Carabelea, care a amintit că în mai multe puncte din județ vor fi amplasate, începând de mâine, corturi unde cei care vor să își arate susținerea pot veni să dea semnături pentru candidați.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.