3 case, 4 mașini și 2 terenuri în declarația de avere a consilierului local Paul Pintilie

Ales în consiliul local pietrean din partea Partidului Național Liberal, Paul Pintilie are trecută în declarația de avere o serie destul de cuprinzătoare de proprietăți – case, mașini și terenuri.
Astfel, la capitolul terenuri, Pintilie menționează două, ambele aflate intravilan. Unul se află în Gârcina și are o suprafață de 1800 de metri pătrați. A fost cumpărat în anul 1998, soții Pintilie fiind coproprietari cu părți egale. Cel de-al doilea teren, în suprafață de 350 metri pătrați, este situat în municipiul reședință de județ și a fost cumpărat în urmă cu trei ani.

Familia Pintilie deține, de asemenea, o casă de vacanță construită în Gârcina, în anul 2007, cu o suprafață de 73 metri pătrați. Mai are și un apartament în Piatra Neamț, de 100 de metri pătrați, cumpărat în anul 1999, dar și o casă de locuit, cumpărată în 2013.
Nici la capitolul autoturisme familia Pintilie nu stă rău, în declarația de avere apărând două mașini VW fabricate în 2005, un Minicooper din 2002 și un Hyundai produs în 2010.
Alesul local are și un credit în valoare de 20 de mii de euro, contractat în 2007, pe o perioadă de 30 de ani. Pintilie este membru al Federației Române de Karate Tradițional și antrenor de karate în Piatra Neamț, activitate din care a încasat în ultimul an fiscal 25 de mii de lei, de la Ministerul Sporturilor. Alte venituri menționate sunt „premii sport”, trecute la capitolul IV.3 al declarației de avere, respectiv Active financiare –  „alte active producătoare de venituri nete, care însumate depășesc echivalentul a 5000 de euro pe an”.

crop-avere
În calitate de salariat al SC Allianz Țiriac Asig SA, Pintilie a încasat alți 30 de mii de lei. Venitul familiei este întregit de cei 50 de mii de lei soția alesului local din „activități de inginerie” în cadrul SC. Antreprenor Construct SRL Piatra Neamț și alte 50 de mii de lei din aceleași activități de inginerie prestate prin PFA-ul acesteia.

Alex SÎRBU
Sursa foto Paul Pintilie: Facebook

N.B. Vestea.net continuă serialul în care vă prezintă averile aleșilor locali pietreni, așa cum sunt ele consemnate pe site-ul instituției, în declarațiile depuse în conformitate cu legislația în vigoare.

Lasă un răspuns