3 în 1 cu Rotary Roman: 250 lei consumaţia, spectacol cu Direcţia 5 şi donaţie în contul „Un pian pentru romaşcani”

Dineu de Crăciun cu Direcția 5 – Un pian pentru romașcani
Vineri, 8 decembrie ora 19:00 – Hotel Roman Plaza

Rotary Club Roman vă invită să luați parte la Dineul de Crăciun, intitulat ”Un pian pentru romașcani”, organizat în scop caritabil, spre a achiziționa un pian de concerte pentru orașul Roman.

Invitat special: Direcția 5

De ce un pian pentru romașcani?
Muzica, spunea George Enescu, ”este graiul în care se oglindesc, fără putință de prefacătorie, însușirile sufletești ale omului”. Organizarea și desfășurarea la Roman a unor concerte de pian devine o necesitate, ca urmare a interesului pe care romașcanii l-au manifestat față de muzică, întrucât aceasta răspunde acelei nevoi imperative ale omului de a se armoniza cu sine și de a evada din realitatea imediată.

Prin acest eveniment filantropic, care are ca scop cumpărarea unui pian, dorim ca romașcanii să aibă acces la viața culturală pe care o merită. Pianul pe care Rotary Club Roman dorește să îl achiziționeze, în urma unor serii de evenimente caritabile, va putea fi ulterior folosit și de alte organizații promotoare de evenimente culturale în orașul nostru.

Numai împreună putem face din Roman un oraș cultural! Acesta este unul dintr-o serie de evenimente caritabile destinate acestui scop.

Taxa de participare: 250 lei, care include un meniu deosebit și contribuția filantropică.

Vă așteptăm cu drag!

Rotary Roman

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns