26 de furturi, la 18 ani!

Doi tineri din Dumbrava Roșie, unul de 17 ani, iar celălalt de 18, au un palmares infracțional extreme de bogat, potrivit informațiilor furnizate de biroul de presă al IPJ Neamț. Ei au fost reținuți ieri de polițiști și sunt cercetați pentru săvârșirea a 26 de infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt calificat.
În urma activităților desfășurate pentru documentarea activității infracționale a doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt din autoturisme, în data de 08.09.2016, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Cei doi tineri sunt acuzați de 26 de infracțiuni săvârșite în perioada aprilie – iulie 2016”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, subinspector de poliție Elena Bulgărea.
Prejudiciul creat se ridică la peste 50000 de lei. Faţă de cei doi tineri, polițiștii au emis ordonanţa de reţinere pentru 24 ore, fiind depuşi în arestul IPJ Neamţ, iar astăzi urmau să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns