250 de chirurgi români la “Reuniune a Chirurgilor din Moldova” de la Piatra Neamţ

Afis_Nonchirurgi

 

Academia Oamenilor de Știință – Filiala Neamț, Academia de Științe Medicale din România, Societatea Română de Chirurgie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Clinica I Chirurgie, Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, Colegiul Medicilor Neamț și Academia Oamenilor de Știință – Filiala Neamț organizează în perioada 7 – 10 mai 2015, la Piatra Neamț, cea de-a XXXVII-a Reuniune a Chirurgilor din Moldova “Iacomi-Răzeşu”.

Peste 250 de medici chirurgi din ȋntreaga ţară sunt aşteptaţi să participe la eveniment. Tematica științifică din acest an va acoperi următoarele domenii de interes: urgentele chirurgicale  traumatice, abdominale, toracice si associate, chirurgia minim invaziva, iatrogenie in patologia chirurgicala. Pe lângă sesiunile de conferinţe și comunicări, programul ştiinţific include sesiuni poster și prezentări de cazuri clinice, importante în formarea tinerilor chirurgi.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 7 mai, ora 17:30, în sala “Milenium” a Centrului de Conferințe Central Plaza Piatra Neamț.

V.N.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns