2100 de nemţeni la mitingul din Bucureşti, „de bună voie”!

Liderii din Neamţ de la PSD şi ALDE sunt convinşi că nemţenii care vor participa la mintingul de dâmbătă de la Bucureşti o fac în mod voluntar, nu ca urmare a vreunei presiuni. Şi e vorba de 2100 de participanţi din Neamţ pentră că celor 1800 de la PSD li se adaugă şi 300 de la ALDE.

„Văd tot felul de declarații, știri false, manipulări grosolane etc. cum ca participanții la mitingul de sâmbătă sunt luati cu forța, ca sunt presiuni ca nu stiu ce! FALS și PENIBIL! Din partea județului Neamț la acest miting vor participa 1800 persoane, de buna voie și sincer, chiar își doresc asta! Daca am fi dispus de mai multe mijloace de transport garantat am fi fost mai multi!”, spune deputatul PSD Alexandru Rotaru.

Ion Asaftei, preşedintele ALDE Neamţ consideră, la rândul său, că nu mobilizarea oamenilor este principala problemă ci chestiunile de organizare. „ALDE Neamţ merge cu 300 de susţinători la acest miting. Şi tocmai vreau să găsesc o variantă de parcare compactă, unde să lăsam microbuzele şi maşinile personale cu care mergem. Şi vreau să adaug pentru că am văzut că e o modă a manipulărilor în aceste zile: nu e un miting de susţinere a unei persoane sau a guvernului ci unul de susţinere a democraţiei, a valorilor statului de drept şi a drepturilor cetăţeneşti. Vrem o Justiţie independentă dar şi corectă. Am văzut cu toţii acel raport despre ascultările telefonice dintre 2005 şi 2014. 248.000 de persoane ascultate! Vi se pare în regulă? Aşa arată un stat de drept? Aceste miting este, deopotrivă, un semnal de alarmă împotriva unor abuzuri din Justiţie”, a punctat Ion Asaftei.

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “2100 de nemţeni la mitingul din Bucureşti, „de bună voie”!

  1. Cam putin….De altfel, mai indoiesc ca ALDE are 300 de membri in judet!

  2. alex rotaru -” ales al neamului”…..locatia Condor, infloreste de cand este mare deputat…acestia sunt iubitii alesi ai poporului….va veni o zi…

Lasă un răspuns