21 de permise reținute într-o zi pentru viteză excesivă. Toate, pe DN 2!


Drumul național care străbate toată partea de est a României, trecând prin Roman, spre Suceava, poate fi considerat cu ușurință fieful vitezomanilor. Dovadă stă numărul de permise săltate de polițiștii rutieri în week-end-ul pe care l-am încheiat, potrivit statisticii furnizată de IPJ Neamț.
Din cele 22 de permise de conducere reținute sâmbătă de polițiștii rutieri, 21 au fost cazuri în care șoferii au depășit cu 50 de kilometri pe oră limita de viteză, iar unul pentru depășire neregulamentară. Abaterile au fost înregistrate pe DN2, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcarea regimului legal de viteză”, precizează responsabilul de relații publice al Poliției Neamț.
Conform datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție, cele mai multe accidente de circulație cu urmări grave din 2016 au avut loc în zilele de marți, miercuri și duminică, între orele 14.00 – 22.00.  Polițiștii recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră preventivă de condus, atât pentru siguranţa lor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.