20.000 de oameni din cartierul Mărăței, FĂRĂ APĂ, toată ziua!

Toți locuitorii cartierului Mărăței sunt afectați astăzi de întreruperea furnizării apei potabile la robinete, după cum anunță Compania Apaserv (acționar majoritar, Consiliul Județean Neamț).

<Pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile,  identificată pe strada Dimitrie Leonida, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț,  în Cartier Mărăței, astăzi 14.09.2021 între orele 09,30-20,00>, a anunțat Apaserv azi, printr-un mesaj remis presei la ora 8,47 (cu mai puțin de o oră de momentul întreruperii).

Conform statisticienilor, cartierul Mărăței are o populație de cel puțin 20.000 de locuitori, alți specialiști opinând că ar fi vorba de 25.000 de oameni sau chiar mai mulți.

Acționarii Apaserv sunt UAT-uri din județul Neamț, Consiliul Județean Neamț având 92% din acțiuni.
Președintele CJ Neamț este Ionel Arsene (la al 2 lea mandat) de la PSD, partid care, pe vremea când conducerea instituției avea altă culoare politică, acuza că prețurile practicate de companie sunt prea mari.

Irina MATEI

Lasă un răspuns