2 doctori și alte 5 persoane, REȚINUȚI de DIICOT în Dosarul fraudei cu certificate medicale false

7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore și alte 3 au fost plasate sub control judiciar de DIICOT Neamț în dosarul mega-fraudei cu certificate medicale false plătite de Casa de Asigurări Neamț de o rețea coordonată de doi angajați ai CAS (între timp, unul dintre ei, mutat cu serviciul la ANAF).

Cei reținuți sunt: Chiritescu Leonard Eugen, Oană Mircea Constantin, Neculăeș Florin, Neculăeș Cezar, Stan Neculai, Blaga Mihai și Stan Maria Nicoleta. Primii doi (Chirițescu și Oană) sunt medici de familie.
Un alt medic (Cuciuc) și alte 2 persoane au fost plasate sub control judiciar.

În Cabinetul de medicină de familie (care aparține lui Chirițescu) unde lucrează cei doi medici reținuți funcționează și un Centru de Permanență (în parteneriat cu Primăria și cu DSP). Chirițescu era, în același timp, și „omul CJ Neamț”, acesta fiind președintele Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din cadrul CJ Neamț.

D.V.

One thought on “2 doctori și alte 5 persoane, REȚINUȚI de DIICOT în Dosarul fraudei cu certificate medicale false

 1. Anchete tardive de 2 bani care nu fac decat sa realizam in ce hal sunt aceste instutii esuate de coruptie,indolenta si incompetenta gen SRI/DGA/DIICOT/PARCHET,etc… care nu fac NIMIC decat constata dupa 10 ani ca s-au furat milioane de ron…….
  ZERO preventie.
  NIMIC.
  E plin orasul de masini de lux si vile de lux LA VEDERE a unora care lucreaza la ”stat”,nu mai spun de interlopi si tot felul de dubiosi,si NIMENI nu-i intreaba de unde au bani.
  NIMENI.
  ROMANIA,statul mafioto securist esuat si paradisul hotilor care au la degetul mic institutiile praf de coruptie si incompetenta mai sus enumerate.

  PS

  S-au dus cu”mascati”ca sa-i ridice pe parlitii aia.Circ de 2 bani de care rad si curcile.

Lasă un răspuns