194 de kilometri pe oră! Prins de radar cu viteză de avion


Un șofer de 34 de ani aproape că le-a dat peste cap radarul polițiștilor de la Rutieră, informează responsabilul de relații publice al IPJ Neamț. Bărbatul a fost prins circulând cu viteza de 194 km/h, pe DN2, în afara localității Secuieni. Prin urmare, șoferul a primit o amendă de 1125 de lei și a rămas pieton pentru următoarele trei luni.
În acest week-end, polițiștii rutieri au fost angrenați în acțiuni desfășurate pe raza întregului județ, pentru reducerea accidentelor de circulației produse pe fondul excesului de viteză. Cu ocazia raziei, 54 de șoferi au rămas fără permisul de conducere pentru că au depășit cu peste 50 de kilometri pe oră limita de viteză maximă admisă corespunzătoare sectorului de drum pe care circulau.
Acțiunile au fost concentrate cu preponderență pe DN 2, dar și pe sectoarele de drum cu risc accidentogen DN15, DN 15B, DN 15D, DN 12C. În urma abaterilor înregistrate de aparatura radar amplasată atât pe autospeciale inscripționate cât și pe cea neinscripționată, polițiștii rutieri au reținut 54 de permise de conducere și au aplicat 208 sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
Totodată a mai fost reținut un permis de conducere pentru depășire neregulamentară, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase pentru abaterile constatate.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns