1700 de pachete cu cadouri din Irlanda, pentru copiii din Ștefan cel Mare! FOTO

stefan-cel-mare-3
Un TIR încărcat cu 1700 de pachete cu cadouri a ajuns în această dimineață în comuna Ștefan cel Mare, tocmai din Irlanda. Acestea urmează să ajungă la copiii din comună, dar și la micuții din alte localități.
Cei care au trimis aceste colete în prag de sărbători sunt reprezentanții fundației „Road of Hope” (Drumul Speranței, n.red.), cu care primăria comunei colaborează de șapte ani. De altfel, ei sunt nimeni alții decât cei care ne-au oferit și autospeciala de pompieri”, a explicat primarul comunei Ștefan cel Mare, Sorin Ouatu.
Coletele au fost pregătite pe grupe de vârstă, atât pentru băieți, cât și pentru fete. Partenerii irlandezi au pus în ele dulciuri, jucării, dar și produse pentru îngrijirea personală, toate împachetate în ambalaje ochioase și viu colorate.


Pachetele vor fi distribuite tuturor copiilor din comună, unii dintre ei provenind din familii extrem de sărace, pentru care fiecare ajutor, oricât de mic, înseamnă enorm. Ne bucurăm că parteneriatul nostru cu fundația irlandeză a ajuns la a șaptelea an consecutiv și-i mulțumim doamnei Fiona Kelly, reprezentanta fundației, care ne-a fost mereu alături. Cu siguranță vom merge mai departe, pentru a aduce un zâmbet pe fața celor care au atâta nevoie”, a mai spus primarul Sorin Ouatu.

Alex SÎRBU