17 primari nemțeni duși la București de deputatul Leoreanu, pentru fonduri

17 primari nemțeni au luat calea Capitalei pentru a cere de la Ministere și Agenții fonduri necesare pentru dezvoltarea comunităților, pentru aplicarea acelor soluții atât de necesare în rezolvarea problemelor.
Iar ghid pe la ușile unde se pot găsi sau debloca aceste soluții le-a fost parlamentarul nemțean liberal Laurențiu Leoreanu.

„Astăzi, am avut o nouă întâlnire de lucru, pentru documentare și informare, cu primarii comunelor: Alexandru cel Bun, Dragomirești, Bălțătești, Negrești, Horia, Sagna, Timișești, Bicaz Chei, Răucești și Tarcău.
Împreună cu domnul senator Eugen Țapu, am fost cu delegația de primari nemțeni la Parlamentul Romaniei, având o întâlnire operativă cu președintele Camerei Deputatilor – domnul Ludovic Orban, la Compania Națională de Investiții, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Fondurilor Europene și Ministerul Administrației și Internelor, abordând problematica finanțării proiectelor de dezvoltare locală, indentificând variantele posibile și oportunitățile deschise!”, declara deputatul Leoreanu acum câteva zile.

Cu alte câteva zile înainte, același Leoreanu „rupea ușile” alături de alți primari nemțeani: Am avut o nouă serie de întâlniri, la București, așa cum am promis, cu reprezentanți ai instituțiilor decidente, legate de legislativ și executiv, de data aceasta alături de mine și de domnul senator Eugen Țapu fiind primarii localităților: Ceahlău, Damuc, Fărcașa, Pangărați, Bicazul Ardelean, Dumbrava Roșie și Grințies.
Au fost analizate și identificate, la fel ca la întâlnirile precedente, oportunitățile de finanțare pentru proiectele importante pentru comunitățile pe care le reprezentăm, pentru nemțeni, cu scopul direct al dezvoltării și bunăstării zonei nostre.
Sunt în permanent contact cu autoritățile locale și cu cele de la nivel național, pentru că rolul nostru, al parlamentarilor este și acela de a sprijini, prin resursele noastre, o bună relație dintre București și teritoriu”.

V.N.

Lasă un răspuns