15 străzi din Piatra Neamț, lăsate azi fără apă! Pensionarul director tehnic cu leafă de 9.000 lei REZISTĂ în funcție…

Jale azi în Piatra Neamț unde mii de oameni de pe 15 străzi nu au apă la robinete. Anunțul e făcut chiar de Compania Apaserv, care invocă o avarie.
Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, C.A.-ul companiei l-a demis pe directorul general Vlad Angheluță dar a rămas bine-merci pe funcție directorul tehnic pensionar Gheorghe Nicolae (leafă de circa 9.000 lei net).

<<Pentru remedierea unor avarii pe rețeaua publică de distribuție, Compania Județeană Apa Serv S.A este nevoită să întrerupă furnizarea serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 02.03.2020, în Municipiul Piatra Neamț, între orele 09,00-16,00.
Sunt afectați utilizatorii de pe străzile: G-ral Dascălescu, Muzeelor, Silozului, Iulian Antonescu, Izvoare, Nordului, Moldovei, Aurel Băeșu, Transilvaniei, Marăști, Primăverii, Banatului, Terasei, Zefirului, Pescăruș.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon
0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.>>, anuntă chiar Apaserv.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns