137 de vitezomani amendați în weekend! 16 au rămas pietoni


16 șoferi au rămas fără permis la sfârșit de săptămână, după ce au fost surprinși de aparatele radar circulând cu mai mult de 50 de kilometri pe oră față de limita maximă admisă pe respectivele sectoare de drum. Potrivit responsabilului de relații publice al Poliției Neamț, în cele trei zile ale sfârșitului de săptămână au fost aplicate 274 de amenzi, din care 137 pentru încălcarea regimului de viteză.
Pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 24 permise de conducere, dintre care 16 pentru depășirea cu 50km/h a limitei de viteză maxim admise și 8 permise au fost reținute pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce se află sub influența băuturilor alcoolice – cu o concentrație de până în 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat inspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
Pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.
Alex SÎRBU

One thought on “137 de vitezomani amendați în weekend! 16 au rămas pietoni

  1. de multe ori politistii fac exces de zel. Mult departe de ceea ce ar trebui sa fie un radar care trebuie sa depisteze depasire de viteza in centrele populate ale localitatilor, politistii rutieri de pe radar se pozitioneaza in zone nepopulate dar cuprinse din motive necunoscute in intravilan. La intrare in Dulcesti cum vii de la P. Neamt unde un aliniament langa o ferma parasita este intravilan. La iesire din Baltatesti spre Tg Neamt ,dupa intersectia cu M-rea Varatec unde iar nu sunt pietoni. Este o rusine sa speculezi astfel de situatii. Daca esti politist , stai in zona centrala a localitatilor, unde circula elevi, unde este animatie , nu la periferii. Asta este politia romana. RUSINEEE !

Lasă un răspuns