130.000 lei pentru Sărbătoarea Școlii Nemțene! Premii și Onorarii (?)! Proiect HCJ

130.000 lei – aceasta este suma propusă a fi votată azi în ședința extraordinară a CJ Neamț pentru o asociere cu ISJ Neamț în vederea realizării acțiunii „Sărbătoarea Şcolii Nemţene”.

Banii ar urma să fie destinaţi premierii elevilor cu rezultate deosebite şi a profesorilor care i-au instruit dar… nu e clar dacă numai despre astfel de cheltuieli este vorba. Nu e clar pentru că dacă în proiectul de hotărâre şi în acordul de asociere se vorbeşte exclusiv despre „premii”, chiar la Anexa 1 (care face referire la decontarea sumelor) apare o referire foarte interesantă cu privire la „Onorarii” care ar fi destinate artiştilor, lectorilor, formatorilor, experţilor.

Iar dacă în proiectul care vizează asocierea cu DJTS sunt anexate si tabele cu numele sportivilor care vor fi premiaţi (inclusiv directorul institutiei – vezi AICI), în proiectul care se referă la alocarea a 130.000 lei pentru ISJ nu există o anexe nici cu numele elevilor şi profesorilor şi nici cu cele eventuale ale lectorilor, formatorilor, artiştilor etc…

 

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns