13! Toate glumele posibile despre “succesurile” PSD Neamţ care şi-a pierdut viceprimarul încercând să schimbe un primar

coperta glume

-Liderii PSD Neamţ au fost invitaţi la emisiunea “Românii au talent”. Managerii emisiunii de la Pro TV i-au înscris, de drept şi fără taxă, la categoria “… au talent să-şi dea cu stângu-n dreptul”.

-PNL a propus ca Ministerul Educaţiei să schimbe toate manualele în care apare expresia “Peştişorul de aur”. Acum este agreată formula “Chiticul de aur”.

-Dragnea a luat foc imediat ce a auzit de dezastrul suferit de PSD Neamţ în CL Piatra Neamţ: “Băi, dar voi consilieri morţi nu aveţi? Dacă i-aţi fi chemat şi pe ăia la vot, alta era situaţia!… Doar v-am învăţat la referendum…”

-Liderii PSD Neamţ au luat imediat legătura cu administratorii facebook, întrebând dacă în afară de oferta cu cumpărat vizualizări şi like-uri nu este disponibilă şi una pentru “voturi sponsorizate”.

-Imediat după dezastrul de la votul din CL Piatra Neamţ, liderii PSD Neamţ i-au întrebat pe cei de la PNL dacă nu vor să sărbătorească unde antamaseră ei petrecerea: “Ne daţi doar avansul plătit şi în rest vă descurcaţi voi”.

-PSD Neamţ a comandat de urgenţă câteva camioane de nisip. Să aibă unde să-şi bage capetele (ca struţii), liderii judeţeni care, după dezastrul de la vot, nu au dat nicio declaraţie, niciun comunicat. Bărbaţi adevăraţi, au lăsat-o, ca de obicei, la înaintare doar pe Aurelia Simionică.

-PSD Neamţ a propus Centrului schimbarea culorii de partid de la roşu la negru. Să fie în ton cu bucuria din această filială judeţeană.

-Viceprimarii şi vicepreşedinţii CJ din PSD au anunţat că-şi dau imediat demisiile din funcţiile ocupate. “Mai bine plecăm noi de bună voie, decât să ne ajute, în aşa hal, partidul”, au spus ei.

-Victor Ponta i-a felicitat personal pe cei din conducerea PSD Neamţ: “Eu ştiu cum e la astfel de succesuri. Am păţit la alegerile prezidenţiale. O să-i spun lui Ghiţă să vă ducă şi pe voi în Dubai, la Staţiunea de Consolare”.

-Ilie Sârbu s-a oferit să vină personal în judeţul Neamţ să analizeze situaţia. Nu s-a arătat interesat de hotelul la care va fi cazat ci doar dacă mai sunt păduri care pot fi retrocedate.

-Din solidaritate, PLR Neamţ propune fuziunea cu PSD. Are o singură pretenţie: o debara de 1m/1m ca să încapă toată organizaţia lui Tăriceanu de la Neamţ.

-Liderii UNPR au transmis mesaje de condoleanţe celor de la PSD şi i-au asigurat că, în viitoarea legislatură, chiar dacă social-democraţii îşi vor pierde posturile de parlamentari, tot vor merge zilnic la Casa Poporului: “Vă luăm şoferi!”

-Iluzionistul Iozefini a anunţat că-şi încheie cariera. Nu înţelege cum au dispărut, dintr-o data, liderii PSD Neamţ din spaţiul public: “Mă dau bătut. La câte trucuri cunosc, nu ştiu cum au dispărut atâţia bărbaţi cu greutate!”.

A.T. NEF

 

 

Lasă un răspuns