13 glumiţe post-“succesul” PSD la Primăria Piatra Neamţ

tabla scolara

1.Fostul elev Ionel a fost chemat de o învăţătoare dintr-o comună de lângă Târgu Neamţ şi pus să scrie, de 100 de ori, pe tablă: “vrutu-i gratis, vrutu-i gratis, vrutu-i gratis, vrutu-i gratis, vrutu-i gratis…”

2.Măreaţa şi intergalactica victorie a liderului PSD Neamţ care a pornit la drum cu 13 semnături şi s-a trezit în urnă cu 9 voturi va fi sărbătorită de organizaţia de tineret cu un spectacol special închinat şefului. Cap de afiş, Trupa Talisman iar dedicaţia specială este cunoscutul şlagăr “Atât de singur!”

3.După episodul Piatra Neamţ, Victor Ponta s-a hotărât, organizează anticipate în toată ţara, acolo unde sunt posturi libere. Franc, premierul a recunoscut motivul: “Măcar la anticipate nu putem pierde la o primărie decât o singură dată!”.

4.Neo-naziştii din Germania l-au invitat pe liderul PSD Neamţ să susţină o conferinţă de-a lungul Zidului Berlinului. “La cât de frumos vorbiţi de o înfrângere, poate ne ajutaţi să facem lumea să creadă că noi am câştigat ultimul război mondial”.

5.Circul de Stat a reclamat la Oficiul Concurenţei spectacolele susţinute de PSD Neamţ la Primărie. “Asta e concurenţă neloială”, scrie în sesizare.

6.Şeful Poliţiei Române e foc şi pară pe unii subordonaţi: “Să nu vă mai aud că nu sunteţi eficienţi ca poliţişti sub acoperire. Aţi văzut, civilii ăia au acţionat impecabil ca bufoni sub acoperire. Şi le-a ieşit…”.

7.Tinerii de la TNL iau lecţii de pescuit. S-au prins şi ei că un <<chitic>> nu strică nici la casa omului, nici în partid…

8.Alegerile de la PSD Neamţ, din această toamnă, se amână sine die. Vrând să arate că prioritatea este administraţia şi nu lupta surdă pentru putere, mesajul este <<întâi să câştigăm Primăria Piatra Neamţ…>>.

9.Avocatul Poporului intervine în dispută şi cere în instanţă obligarea primarului Dragoş Chitic să emită legitimaţii de <<primar pentru o zi>> celor propuşi de PSD. “E vorba, totuşi, de un partid mare din România, trebuie să ţinem seama de dimensiunea populară a suferinţei”, se menţionează în motivarea solicitării.

10.PSD Neamţ va efectua stagii comune cu Dinamo Bucureşti. Bannerele acţiunii vor avea o parte de mesaj comună: “Lăsaţi-ne să ne antrenăm…”. “..Pentru Liga Campionilor”, va fi continuarea celui personalizat pe <<câinii roşii>> şi <<…Pentru Primăria Piatra Neamţ>>, cel al PSD Neamţ.

11.Numărul 13 este declarat indezerabil în PSD. Astfel, de acum încolo, în documentele interne, între 12 şi 14, se va trece “Nr. lui Chitic”.

12.Tot la PSD, semnăturile de pe documente vor fi înlocuite cu… vot secret. “Nu aţi văzut că semnăturile de pe proiectele de schimbare a conducerii Primăriei nu au valorat nicio ceapă degerată?”, este explicaţia deciziei…

13.PSD Neamţ a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. “Sunt nişte oameni deosebiţi. Pacifişti. Nu aţi văzut, ei nu bat pe nimeni!”, este argumentaţia propunerii…

D.V.

 

 

3 thoughts on “13 glumiţe post-“succesul” PSD la Primăria Piatra Neamţ

 1. Nici eu nu suport PSD-ul, dar v-as recomanda sa nu trageti doar intr-o directie, pentru a va pastra impartialitatea, Mi-e atat de scarba de jurnalismul marca Antena 3, incat nu as vrea sa ajungeti ca ei. Chiar daca in sens invers.
  Va cunosc de mult, va respect si nu vreau sa raman fara unul din ziaristii ce ii apreciez.
  Succes!

  Admin: cred ca rubrica asta cu glumite o sa cam devina permanenta, probabil cu o periodicitate saptamanala (sau aprox). O sa vedeti ca nu scapa nimeni 🙂

 2. Este o rugacune de seara a pensionarilor care acum poate fi luate si da PSD-ei „Doamne de ce mi-ai lasat vrutul daca mi-ai luat pututul”

 3. Nu-mi vine sa cred ce vad !
  Dle reporter sunteti suspect de insistent in rautati indreptate intr-un singur sens; sunteti un jurnalist talentat dar ma faceti sa incep sa ma indoiesc de obiectivitatea dvs. Va urmaresc cu interes articolele si m-am obisnuit cu stilul direct de a pune problema, fara parti-priuri. Daca eu va respect ca jurnalist ,respectati-ma si dvs. ca cititor si ;prezentati faptele pur si simplu, (asa cum ne-ati obisnuit pana nu demult) si lasati-ma pe mine sa judec actiunile si personajele din „poveste”.

Lasă un răspuns