12! Publiserv, atac anti-zăpadă pe străzile principale și pe cele în pantă!

12 utilaje ale firmei Publiserv acționează la această oră pentru deszăpezirea străzilor din Neamț, anunță Gheorghe Triboi, directorul general al firmei Consiliului Local Piatra Neamț.

„De la ora 5 dimineața s-a intervenit cu antiderapant iar de la ora 9 s-a intrat cu plugurile, cum spunem noi. Prioritatea o reprezintă menținerea condițiilor rezonabile de circulație ale bulevardelor și străzilor principale dar și ale celor în pantă, cum sunt Mihai Viteazu sau de pe Dealul Balaur. O atenție deosebită acordăm și curbelor dar și podurilor unde, de asemenea, s-a intervenit cu antiderapant. Avem, de asemenea și 4 echipe la deszăpezit manual dar și un utilaj care intervine pe trotuare”, a precizat Triboi.

Interventia Publiserv va continua în același ritm, a dat asigurări Triboi, mai ales că de la ora 16 sunt anunțate noi ninsori iar de la ora 22 județul Neamț intră sub avertizarea de COD Galben.

 

D.V.

 

 

 

 

 

One thought on “12! Publiserv, atac anti-zăpadă pe străzile principale și pe cele în pantă!

  1. Buna seara,stimate domn,au trecut 24 de ore de cand s.a scris acest articol in care dumneavoastra spuneti ca se intervine cu un utilaj si pe trotuare,cred ca c referiți la cele de langa casa dumneavoastra pt ca in cartierul Precista nici vorba de asa ceva,in plus echipajele care intervin pe străzile Principale asa cum le numiți dumneavoastră intervin doar cu lama fara material anti-derapant asa cum ar fi normal la o temperatura sub 0 grade

Lasă un răspuns