11 septembrie, un nou început! Mesajul Inspectorului Școlar General, prof. dr. Viorel Stan

În fiecare an, la mijlocul lunii septembrie, în toate școlile se marchează o zi care a intrat în tradiția învățământului preuniversitar românesc: începerea noului an școlar. Tot prin tradiție, începerea noului an școlar este o sărbătoare a tuturor celor care activează în Educație: profesori, invățători, educatori, psihologi, consilieri  școlari, bibliotecari, laboranți, pedagogi școlari etc.
Anul   școlar  care  s-a  încheiat,  2016-2017,  a  însemnat   pentru  Școala   românească,   “în general, și pentru Școala nemțeană, ‘în special, o mai accentuată punere în valoare a preocupărilor de învațare și de formare.  Reușitele elevilor și dascalilor nemțeni la olimpiadele școlare, concursurile artistice și competițiile sportive s-au concretizat în numeroase premii și mențiuni.
Astăzi,  11  septembrie 2017,   poate fi un moment  al  bilanțului  și  al proiectelor;  poate fi, de asemenea, momentul visului ; acum ar putea începe să prindă contur gândurile de viitor; acum s-ar putea zămisli o parte din realizările  de mâine, acum începe drumul noului an școlar!
Distinse educatoare,
Distinși învățători și profesori,
Fiți purtătorii soliei de bine și ai urărilor de sănătate, de prosperitate și de succes pentru dumneavoastră și pentru toți cei care vă sunt aproape, în spațiul generos a1 școlii: elevi și părinți!
Cu acest prilej, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Neamț urează tuturor celor care activează în educația nemțeană sănătate, putere de muncă, prosperitate  și împliniri profesionale  și personale!
Cu prilejul deschiderii noului an de învățământ, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Neamț vă felicită, stimați colegi , pentru rezultatele obținute și vă dorește sănătate, prosperitate, putere de muncă și succes deplin în activitatea nobilă pe care o desfășurați!
Dumneavoasttă, stimați părinți care luați parte la această sărbătoare, vă dorim să vă bucurați, alături de școală, de rezultatele copiilor; de asemenea, vă așteptăm aături de noi în munca de realizare a obiectivelor școlii românești!
Tuturor, multă sănătate și putere de muncă! Fie ca anul școlar
20l7-2018 să vă aducă  succesul și concretizarea reușitelor pe care le meritați pe deplin!

Elena CRISTEA

One thought on “11 septembrie, un nou început! Mesajul Inspectorului Școlar General, prof. dr. Viorel Stan

  1. De toata jena! Fariseism, limbaj de lemn depasit, steretipii…….
    Sa vedem cine este acest personaj si cate spagi primeste……. restul… mai dupa amiaza…….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.