100 de polițiști de la Neamț se cer la pensie!

Circa 100 de polițiști de la IPJ Neamț ar fi introdus în ultimele zile cereri de pensionare, susțin surse neoficiale. E vorba și de agenți de Poliție (foștii subofițeri) dar și de grade superioare (foștii ofițeri), printre aceștia din urmă fiind și comisarul șef Costică Scutaru cel care, până în urmă cu câteva zile a fost adjunct al șefului IPJ Neamț.

Valul de cereri de pensionare a bubuit brusc după ce, în ultimul timp, s-a tot vorbit despre posibilitatea ca în curând să fie schimbate opțiunile de pensionare ale polițiștilor și una dintre ipotezele vehiculate ducea la ideea că pensiile ce vor fi calculate pe un nou tip de punctaj ar urma să fie mai mici decât cele pe actuala legislație. Presa centrală a făcut public și un mesaj transmis pe un grup de whatsapp de către Dumitru Coarnă, liderul SNP.

<<Recomandati tuturor celor care indeplinesc conditiile de vechime si varsta sa solicite deschiderea dreptului la pensie urgent>>, a transmis liderul sindical şi, după câte se vede, sunt mulţi cei care îi urmează sfatul.

D.V.

3 thoughts on “100 de polițiști de la Neamț se cer la pensie!

 1. Incompetentii inutili din politie care nu au facut nimic toata viata lor profesionala decat s-au ascuns prin birouri si in spatele legilor fug repede la pensiile speciale pentru a ne mai trage o teapa finala noua celor care le vom plati.

  Este inadmisibil sa avem pensii speciale in aceasta tara unde nu s-a facut nimic special decit sa se fure chiar de catre cei care au fost platiti sa previna acest lucru.

  Dupa cum arata aceasta tara acesti oameni nu merita nici pensii.

  In nici o tara din lumea asta nu exista pensii speciale date de stat doar private la care contribui toata viata daca vrei un venit suplimentar.

  Daca PNL-ul nu taie pensiile speciale acestor securisti paraziti inclusiv a celor din ”armata”care nu sunt justificate in nici un fel, va fi istorie.

 2. Ești retard, amice. Se numesc pensii de serviciu și constituie o normalitate în orice țară europeană. Scoate pensia de serviciu și vei avea polițiști sri-lankezi/indieni etc.
  Mare e grădina ta, Doamne! Fmm!

 3. Amice idiot,sunt sigur ca faci parte din sistemul de paraziti care au mafiotizat si au dus la paragina aceasta tara din cauza lichelismului,slugarniciei si bineinteles a incompetentei cronice in care toti cei cu ”pensii speciale/serviciu”se incadreaza deci nu ma mira vehementa si lipsa argumentelor.

  De altfel voi nu meritati nici pensii dupa cum arata aceasta tara la capitolui ordine si siguranta.

  E o idee foarte buna sa aducem politisti din India in locul unor incompetenti,lasi si fara caracter ca voi.

  Mai rau de atat nu poate fi amice idiot,de asta suntem siguri.

Comments are closed.