100 de liceeni, GRATUIT, în tabără de leadership, carieră și comunicare! A mai făcut vreun deputat așa ceva?

100 de liceeni din Roman (județul Neamț) vor beneficia de tabără gratuită la mare, la Neptun, în plin sezon, oportunitatea fiindu-le oferită de deputata Oana Bulai.
Nu e vorba însă de o simplă tabără și atât, ci de o nouă etapă din proiectul „Viitorul ești tu”, început de Oana Bulai în urmă cu câțiva ani. Pe perioada pachetului de „6 nopți, 7 zile”, dincolo de zbenguiala din valuri și de pe plajă, liceenii vor beneficia de cursuri speciale de dezvoltare personală (analiză și decizie), pentru alegerea carierei (inclusiv noțiuni de business) și comunicare.

Oana Bulai este deputat PSD dar acest proiect nu este dedicat politic, nefiind necesară o afiliere de vreun fel a beneficiarilor sau părinților lor.

„Începe cel mai frumos proiect pentru tinerii din Roman!
Vino în tabăra 𝗩𝗜𝗜𝗧𝗢𝗥𝗨𝗟 𝗘𝗦̗𝗧𝗜 𝗧𝗨, un program 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗨𝗜𝗧 dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 𝟭𝟱 – 𝟭𝟳 𝗮𝗻𝗶. Fii unul dintre cei 𝟭𝟬𝟬 de tineri!
Vrei să înveți cum să devii lider?
Vrei să ai succes, folosindu-ți atu-urile?
Vrei să descoperi ce aptitudini ai și câte lucruri bune ai putea face cu ele?
Te interesează să ieși din rând și să îi atragi și pe alții să te urmeze?
În fiecare tânăr stă „ascuns” un SUPER EROU. Vrei să-l scoatem la lumină?
𝗙𝗶𝗶 𝗽𝗲 𝗳𝗮𝘇𝗮̆! Dăm 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗨𝗟 în scurt timp înscrierilor în tabăra de leadership 𝗩𝗜𝗜𝗧𝗢𝗥𝗨𝗟 𝗘𝗦̗𝗧𝗜 𝗧𝗨 care va avea loc în perioada 𝟮𝟬 – 𝟮𝟱 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 la 𝗺𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗺𝗮̆𝗿𝗶𝗶, în stațiunea Neptun”, spune Oana Bulai în primul mesaj public pe acest subiect.

În urmă cu câțiva ani, Oana Bulai a derulat un proiect asemănător dar la Roman. De data asta, ideea de tabără la mare în plin sezon va fi, cu siguranță, un detaliu atractiv atât pentru cursanți cât și pentru lectori.
Dincolo de cursurile în sine (sală, lectori, logistică), de data asta costurile vor fi serios mai consistente. O tabără de 5-6 nopți la mare la finalul lui iunie costă, în cel mai fericit caz (cazare și masă) 700 lei pentru un participant dar ajunge și la 1000 lei de persoană sau chiar mai mult. Cu cazare plus masă plus plată lectori este evident că e vorba de o sumă consistentă, de circa 100.000 lei (sau chiar peste).
În mesajul ei, Oana Bulai nu dă aceste detalii. Surse de apropiate de aceasta spun că finanțarea e exclusiv „pe persoană fizică”, adică e vorba de banii ei personali și ai altor amici de ai ei care chiar cred că educația tinerilor trebuie să fie o prioritate și nu una doar declarativă. Și, probabil, acei „alți sponsori” nu sunt menționați nici pe coverul și nici în mesajul deputatei pentru că ar putea fi vorba de oameni care nu sunt asociați cu politica și nici nu doresc acest lucru.

Citeste si „Putem să ne exprimăm liber, fără să fim judecaţi!” Ce găsesc tinerii la „Academia Oana Bulai” în comparaţie cu Şcoala tradiţională…
Primul parlamentar de Neamț care face așa ceva! Oana Bulai, sărbătoare pentru străvechea IE, la Roman!
Neamț, colț de rai”, brand și promovare turistică la Parlament!

Oricum, acțiunile Oanei Bulai (și cele dedicate tinerilor, și cele de promovare a județului și tradițiilor – „Ziua Iei”, „Neamț, colț de rai” la Parlament) o extrag pe aceasta din anonimatul profund în care s-au plasat alți parlamentari PSD de la Neamț (vizibili doar prin postări zeloase cu copy-paste din punctajul de partid sau prin participări firave strict la acțiuni generale ale partidului, nimic deosebit sau personal altfel în relația cu cetățenii, cu județul pentru care și-au luat mandatele).

D.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.