100.000 de oameni rămân fără apă, 2 zile, în Piatra Neamț și 4 comune! Fix înainte de începerea campaniei electorale…

Compania Apaserv (acționar majoritar – Consiliul Județean Neamț) lasă din nou, mii și mii de oameni, fără apă potabilă. Anunțul vizează peste 3/4 din orașul Piatra Neamț dar și 4 comune învecinate cu capitala de județ, ziua respectivă fiind marți dar cu mari „șanse” ca revenirea la normal să fie în partea a doua a zilei de miercuri.

Anunțul: <<Compania Judeţeană APA SERV SA anunţă beneficiarii săi că, pentru realizarea unor lucrări la magistralele de aducţiune a apei, marţi 03.11.2020,  se va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge până la oprire totală, în intervalul orar 04,00-20,00.
Vor fi afectaţi utilizatorii din:
– Comunele: Gârcina, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun – satul Bistriţa
– Municipiul Piatra Neamţ cu excepţia Spitalului Judeţean Neamţ şi a cartierelor Mărăţei, Gara Veche, 1 Mai, Speranţa.
Deşi terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 20,00 moment din care se va începe încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția și reechillibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va încheia miercuri, în data de 04.11.2020 la ora 14,00.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi.
Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233 233340 sau pot accesa site-ul Companiei>>.

Reamintim că în calitate de acționar majoritar, CJ-ul (controlat de baronul PSD Ionel Arsene) și-a numit reprezentanți agreați în AGA de la Companie și, la fel, membrii CA și, evident, directorii.
Actualul director general (cu experiență de jurist la o firmă de asfaltări dar și la o firmă de amanet) a fost numit interimar chiar de Arsene, iar directorul tehnic este pensionar.

Daniel VINCA

2 thoughts on “100.000 de oameni rămân fără apă, 2 zile, în Piatra Neamț și 4 comune! Fix înainte de începerea campaniei electorale…

  1. Asa cum am mai spus, noua majoritate din CJ poate schimba conducerea Apa Serv.Numai sa vrea…

  2. Ceea ce face acest Nicolaie in poza face si in realitate.Ia plimbat toata viata mapa lui Rotaru. Pur si simplun acest individ a dormit o viata prin institutiile statului

Lasă un răspuns