100.000 de oameni fără apă! Piatra Neamț și 4 comune! Apaserv nu mai transmite anunțuri prin presă…

100.000 de oameni din Piatra Neamt si alte 4 UAT-uri (Dumbrava Rosie, Savinesti, Roznov, Zanesti) raman duminica dimineata fara apa, conform unui anunt „dosit” de conducerea Apaserv  pe propriul site.

„ApaServ anunta beneficiarii sai ca, din cauza unei avarii aparute la reteaua de distributie a apei potabile, se sisteaza furnizarea apei potabile, in mun .Piatra Neamt,  Comuna D-va Rosie,  Comuna Savinesti , Orasul Roznov, Comuna Zanesti,  precum si pe strazile adiacente, in data de 06.08.2017,incepand cu ora 08:00, pana la remedierea avariei.

Ne cerem scuze fata de utilizatorii afectati si ii asiguram ca se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.” – anunta Compania de apa.

Ciudatenia maxima este ca desi e vorba de o informatie de maxima importanta – atatia oameni afectati intr-o perioada cu temperaturi medii de 35 grade Celsius – informatia nu a fost transmisa presei (mai ales celei online, cu impact si reactie prompta) ci doar pe siteul obscur al companiei. Obscur pentru ca poate doar cativa fani or fi intrand pe respectivul portal, in timp ce siteurile de stiri au mii si mii de cititori unici pe zi. Mai mult, in site.ul Apaserv, respectivul anunt e pe la rubrica Avarii, adica greu de gasit de vizitatori, amanunt care da de inteles ca mesakul a fost postat pentru ca cineva sa poata spune ca lumea a fost anuntata…

Amintim ca de mai bine de un si jumatate, Vestea publica GRATUIT astfel de anunturi (punand pe primul plan interesul cetatenilor de a fi informati), desi Compania Apaserv a cheltuit miliarde de lei vechi pe contracte de publicitate sa PR, unele dintre ele destul de suspecte.

Mai punctam faptul aceasta maniera de a nu trimite aceste anunturi nici macar pe mailurile redactiilor este de data mai recenta, adica din mandatul actualului director. Ori directorul Movila nu pune pret pe informarea cetatenilor, ori cineva din firma comite intentionat un „sabotaj de comunicare”.

Pana ce directorul Movila se va lamuri si va reusi sa dea o explicatie, ii reamintim ca a anunta 100.000 de oameni ca raman fara apa potabila este nu doar p obligatie a companiei pe care o conduce ci si o chestie de minim bun simt.

D.V.

 

Comentarii Facebook

4 thoughts on “100.000 de oameni fără apă! Piatra Neamț și 4 comune! Apaserv nu mai transmite anunțuri prin presă…

  1. Oare in manualul de educație fizica și sport sunt prinse și exerciții pentru a reduce pierderea de apa a organismului pe perioada caniculei?

  2. ,,Dragii nemteni,, sa-si aminteasca avaria majora de pe Petru Movila, gestionata cu ,,succes,, de Pacala . Mai marii judetului isi faceau campanie, rupeau camasile de pe ei de grija noastra.
    Acest Pacala, a adus prejudicii mari prin modul total neprofesionist in gestionarea avariilor.
    Drept pt. care, partidul, l-a reinstalat director, alaturi de un alt ,,performer,, specialist,, in aruncarea greutatilor(in carca altora)

  3. 1. Pentru D: In manualul invocat ( referire, cred, la cel nou pentru clasa a V-a), e posibil sa fie un capitol cu asemenea exercitii. Dar in manualul de impins vagoane sigur nu e. Acarul Paun is guilty.
    2. Pentru VV : Rferitor la avaria de pe P. Movila: pe actualul director il cheama P. Movila, nu Pacala. O fi incurcat partidul ordinea, prioritatile, numele….

  4. Va dati seama pe mana caror specialisti a dat Arsene soarta apei potabile a judetului: Movila, Pacala si Stanciu. Rusine sa va fie! Dle Vinca, sa publicati ce venituri (nu doar salarii) realizeaza clica asta de la conducerea Apaserv! Va rugam!

Lasă un răspuns