10 ședinte gratuite la cel mai nou Cabinet de Psihologie din Piatra Neamț / FOTO-VIDEO

Mărțișorul aduce în Piatra Neamț un nou cabinet dedicat celor care pun preț nu doar pe sănătatea lor fizică dar și pe confortul psihohologic al lor și al celor dragi lor.
Începând cu 1 martie, pietrenii vor beneficia de serviciile oferite de către Alina Stan, un psiholog tânăr, dar cu experiență, profesionalism și dăruire. Prin acest cabinet, Alina Stan nu doar că face un pas special în profesia căreia i se dedică ci arată și că un tânăr ca ea poate avea curajul să pornească un mic business, „de la lingură”, exclusiv prin forțe proprii, în Neamț.

Atât copiii cât și adulții care-i vor trece pragul, vor găsi nu doar o vorbă bună și sensibilitate, dar și calitate in ceea ce Alina oferă la cabinet: Evaluare și Intervenție Logopedică, Terapie Comportamentală ABA, Consiliere Psihologică Individuală-Cuplu-Familie și multe altele din acest domeniu.

“Stan Alina Cabinet Individual de Psihologie nu este doar încă un cabinet de psihologie în Piatra Neamț (pe lângă cele existente deja) ci reprezintă un proiect în care am investit mult suflet în primul rând. Totul a pornit din dorința de a veni în sprijinul celor care sunt în căutare de servicii psihologice de calitate, însă acest lucru a necesitat ani de cursuri și formări profesionale, toate la pachet cu multă pasiune pentru această meserie și cu iubire față de semeni.
Fiecare drum, oricât de lung ar fi, începe cu un prim pas. Indiferent că e vorba despre construirea unei cariere, întemeierea unei familii, depășirea unui moment de criză sau vindecarea unei răni emoționale.
Uneori avem nevoie de cineva care să ne ghideze pașii și care să ne fie alături în călătoria spre autocunoaștere, vindecare, progres.
În cadrul cabinetului, printre serviciile oferite, cei interesați vor găsi Evaluare Clinică și Psihodiagnostic , Evaluare și Intervenție Logopedică, Terapie Comportamentală ABA, Consiliere Psihologică Individuală-Cuplu-Familie, Programe de Dezvoltare Personală Copii – Adolescenți – Adulți.
Motto-ul meu este <Nihil Sine Deo> ( <Nimic fără Dumnezeu>) și știu că împreună vom ajunge cu succes la final de drum.”, a spus psihologul Alina Stan.

Deși condițiile actuale nu permit foarte multe atunci când e vorba de o inaugurare, au fost totuși câțiva oameni (vezi și VIDEO de la finele articolului) care au ținut să îi fie alături, atunci când și-a văzut visul împlinit! Câțiva prieteni, i-au urat Alinei succes și bun început.

Camelia Gheorghe“Este o mare bucurie pentru mine, să pot împărtăși cu Alina emoția deschiderii acestui cabinet. Îi urez multă sănătate. spor în tot ceea ce face și îi invit pe toți părinții și copiii să îi treacă pragul!”

Loredana Scutariu“Mă bucur că s-a concretizat un proiect la care se muncește de 3 ani de zile! Astăzi ți-ai văzut visul împlinit! Ești un model pentru cei de lângă tine!”

Ciprian Enache“Întotdeauna am susținut și voi susține mediul de afaceri, cât legea sau cadrul legislativ cu care lucrăm ne permit. Mă bucur că există initiative private. Vă doresc mult success!”

Ciprian Scutariu“Știu că acest cabinet este un vis mai vechi și mă bucur că s-a îndeplinit! Îi doresc mult success, pentru că știu că Alina are foarte multe lucruri valoroase de dăruit, atât pentru copii cât și pentru adulți.”

Și pentru că 1 Martie înseamnă venirea primăverii, în loc de flori și mărțișoare, Cabinetul de Psihologie Stan Alina oferă 10 ședințe gratuite (evaluare clinică, evaluare logopedică, consiliere psihologică, consiliere educativă, dezvoltare personală) primelor 10 persoane care se vor adresa cabinetului.

Cel mai nou cabinet de psihologie din Piatra Neamț este pe strada Dărmănești nr. 72, bloc K9, parter. De asemenea, detalii puteți obține la telefon 0729477982 Alina Stan sau la adresa de e-mail alinastan.psiholog@gmail.com .

 

V.N.

 

 

Lasă un răspuns