10 pompieri militari şi două maşini de intervenţie, ALARMĂ pentru o oală arsă pe foc!

„Mare-i grădina Domnului”, şi-or fi zis acum vreo oră cei 10 pompieri militari de la ISU Neamţ care au descins cât de repede au putut la o alarmă de incendiu declanşată de… o oală cu mâncare.

Comunicarea ISU Neamt, în timp real cu presa, surprinde elocvent felul în care dăruirea şi munca acestor oameni este pusă la grea încercare de neatenţia unor semeni.

„Incendiu apartament in mun. Piatra Neamt str. Aleea Tiparului . S-au depalasat de la detasamentul Piatra Neamt Frap AT6503 , Smurd B2 cu 2 ofiteri si 8 subofiteri” – acesta este primul mesaj difuzat de ISU presei, în timp real, conform informaţiilor deţinute la acel moment. (azi, ora 13.18)

„Echipajele au ajuns, a ars o oala cu mancare, proprietarul era in casa, va fi asistat de echipajul SMURD pentru a vedea daca a inhalat fum. Proprietarul refuză să evacueze apartamentul” – mesajul al 2-lea, la ora 13.24.

Deci o autospecială de stins incendii, o maşină SMURD, 2 ofiţeri şi 8 subofiţeri, adică toate aceste forţe deplasate pentru o semi-alarmă falsă. Evident, nu-i rău că pompierii tratează cu maximă seriozitate orice alertă, poate proprietarul respectiv era bolnav… Dar acesta este tabloul unei acţiuni generate de o banală oală de mâncare…

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns