1 an de la incendiul CRIMINAL! 10 morți și niciun inculpat, niciun condamnat!

1 an se împlinește în această seară de la incendiul CRIMINAL de la Spitalul Județean neamț, secția ATI, din 14 noiembrie 2020.
Dosarul preluat de Parchetul general este în faza de anchetă, din ultimul comunicat dat de procurori rezultă că sunt mai mulți învinuiți dar cauza nu a fost încă trimisă în judecată. Deci nu avem până acum nici rechizitoriu, nici inculpați deci cale lungă până la o condamnare definitivă în Justiția românească.
La momentul incendiului, director era, de câteva săptămâni, numit interimar din pixul preșeședintelui CJ Neamț, Ionel Arsene nimeni altul decât sinecuristul Lucian Micu.
Demis de Prefectură din funcția de primar (după ce Curtea Supremă confirmase și ea justețea unei decizii ANI care-l declarase incompatibil), Micu a fost recuperat din brațele PNL de către Arsene care l-a propus în vara anului trecut drept… candidat pentru Primăria Roman („prietenul meu, Lucian Micu”). Evident că Justiția a respins această propunere nesimțită a PSD Neamț (Micu figura în lista cu interdicții de pe siteul ANI). Dar implicarea lui Micu în atragerea de voturi pentru Arsene și PSD nu a fost uitată și, imediat după alegerile locale, ex-primarul incompatibil a fost răsplătit de Arsene cu funcția de manager la Spital.

D.V.
sursa foto – evz.ro

Lasă un răspuns