„𝙅𝙙𝙚𝙧𝙞𝙞” 𝙙𝙞𝙣 𝙋𝙞𝙖𝙩𝙧𝙖 𝙉𝙚𝙖𝙢𝙩̦ 𝙖𝙪 𝙪𝙣 𝙣𝙤𝙪 𝙘𝙤𝙢𝙖𝙣𝙙𝙖𝙣𝙩


La sediul Batalionului 634 Infanterie ,,Mareșal Jozef Pilsudski” din Piatra Neamț a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii și a Drapelului de Luptă al unității, anunță un comunicat emis de Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”.

Locotenent-colonelul Vasile Mironescu a predat comanda maiorului Ovidiu Pădurariu, în prezența comandantului Brigăzii 15 Mecaniză ,,Podu Înalt”, general de brigadă Daniel Pop și a comandantului garnizoanei Piatra Neamț, locotenent-colonelul Marius Dascălu.

Locotenent-colonelul Vasile Mironescu, care a asigurat comanda batalionului pe o perioadă de doi ani, a fost promovat pe o funcție în cadrul comandamentului Brigăzii 15 Mecanizată.

Maiorul Ovidiu Pădurariu s-a născut la data de 08 aprilie 1982 în municipiul Iași. A absolvit Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” în anul 2000 și Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” în anul 2004. De-a lungul timpului a îndeplinit mai multe funcții printre care amintim: comandant companie, ofițer de stat major în Biroul Planificare Logistică și Biroul Instrucție și Forțe de Sprijin și locțiitor comandant batalion.
În anul 2020 a absolvit Masterul de Conducere Interarme Forțe Terestre la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. De asemenea, în anul 2015 ofițerul a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
În cariera sa a participat la trei misiuni internaționale în teatrul de operații din Afganistan în anii 2011, 2014 și 2017.

V.N.

2 thoughts on “„𝙅𝙙𝙚𝙧𝙞𝙞” 𝙙𝙞𝙣 𝙋𝙞𝙖𝙩𝙧𝙖 𝙉𝙚𝙖𝙢𝙩̦ 𝙖𝙪 𝙪𝙣 𝙣𝙤𝙪 𝙘𝙤𝙢𝙖𝙣𝙙𝙖𝙣𝙩

Lasă un răspuns