SPEED CLEAN CAR – cea mai modernă spălătorie auto din Piatra Neamţ

Final de investiţie pe fonduri europene la Spălătoria Auto SPEED CLEAN CAR, din Piatra Neamţ. Proiectul „Economia socială este şansa ta” derulat prin „FONDUL SOCIAL EUROPEAN – Programul European Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 / Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale” / Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”.

Respectiva spălătorie parcă a îmbrăcat haine noi: spaţii moderne, curate, spaţioase: utilaje şi motoare care nu doar că sunt tehnic la zi dar garantează presiune constantă a jetului de apă şi un standard de calitate în ceea ce priveşte tratamentul cosmetic aplicat autovehiculelor.

Cititi si: SPEED CLEAN CAR, investiţie în calitate şi preţuri rezonabile!

Administratorul firmei cu acelaşi nume care operează spălătoria auto este foarte încântat de postura ad-hoc de ghid prin spaţiile de lucru şi anexe. Marius Zalomir explică şi caracteristicile tehnice ale utilajelor din dotare şi cum, datorită acestora, spălarea unei maşini depinde tot mai puţin de necunoscute variabile. „Calitatea inseamnă respectarea unor proceduri, a unor parametri tehnici şi acum putem spune că această calitate nu mai este doar un deziderat ci o certitudine”, spune Zalomir.

După sectorul în care are loc toaletarea maşinilor, turul spălătoriei relevă investiţiile realizate în vestiarul angajaţilor sau la toaletă. Clienţii au chiar în încăperea în care este amplasat si office-ul un spaţiu de aşteptare rezonabil „desenat”. Totul degajă sentimentul de proaspăt, de curat de spaţiu modern dedicat unor prestări servicii de calitate.

Cititi si: SPEED CLEAN CAR, investiţie în calitate şi preţuri rezonabile!

„O firmă care nu investeşte pentru azi şi pentru mâine este condamnată să rămână în urmă. Dacă oferi un produs sau un serviciu clientului – indiferent ca vorbim de institutie, firmă sau persoană – îi iei nişte bani ca preţ dar ai obligaţia să respecţi acei bani care îţi sunt plătiţi. De asemenea, ca firmă, nu trebuie să îţi fie indiferente nici condiţiile pe care le oferi angajaţilor pentru că acestea se regăsesc şi în calitatea serviciilor dar şi în confortul lor mental. Un angajat care se simte corect tratat la locul de muncă, atunci când ai nevoie de el nu va rupe uşa cand s-au terminat cele 8 ore de muncă. Până la urmă, economia socială înseamnă să găseşti un echilibru între cei doi termeni: <<economie>> si <<social>>. Şi să ştiti că nu e imposibil de făcut asta, trebuie, în primul rând să analizezi situaţia şi să iei decizii corecte”, spune directorul Zalomir.

Cititi si: SPEED CLEAN CAR, investiţie în calitate şi preţuri rezonabile!

V.N.