Chitic: Ce religie o fi asta care te îndeamnă să ucizi oameni nevinovaţi ?!

000Primarul de Piatra Neamţ, Dragoş Chitic este şi el solidar cu familiile franceze care suferă din cauza atacurilor teroriste de vineri noaptea de la Paris.

Într-o postare pe internet, primarul Chitic nu se abţine să nu se întrebe ce fel de religie poate fi cea care îndeamnă la uciderea unor oameni nevinovaţi şi consideră atacul ca fiind „barbar şi organizat”.

„Din pacate teroristii au lovit din nou , pentru a doua oara in acest an in Franta si , ca de fiecare data , intr-un mod barbar dar organizat. Ce religie o fi asta care te indeamna sa ucizi oameni nevinovati ?! Condoleante poporului francez si familiilor victimelor. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei disparuti si sa-i ocroteasca pe cei raniti!”, este mesajul primarului Chitic.

În semn de solidaritate cu poposrul francez, Dragoş Chitic şi-a schimbat fotografia de profil de pe facebook, postand o poză cu un ochi înlăcrimat, cu irisul în culorile steagului francez.

001

D.V.

2 thoughts on “Chitic: Ce religie o fi asta care te îndeamnă să ucizi oameni nevinovaţi ?!

  1. Hai să nu ne amintim acum de Inchiziție sau de Cruciade! Toate religiile cu dezaxații lor… Numai ignoranții pot blama o întreagă religie sau rasă pentru acțiunile unor minorități fundamentaliste. Părerea mea…

  2. A ajuns Chitic sa transmita condoleante poporului francez?! E ridicol, ca si afirmatia legata de religie!

Comments are closed.